Drets d'autor

Licencia de Creative Commons
Tota l'obra editada al bloc by Emili Casals i Carme Jurado is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional License.
Creado a partir de la obra en http://quadernaduesveus.blogspot.com.es/.

Mostra de narracions de la Carme

I NA LEILÀ VA VENIR DE TÀNGER
Conte guardonat amb el premi Federica Montseny de Manlleu l'any 1999. Exposa la vida d'una noia del magreb, amb un cert nivell cultural, que s'obre camí en la societat vigatana exercint com a traductora.
Licencia de Creative Commons
...I Na Leilà va venir de Tànger by Carme Jurado i Sayós is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional License.


TUNÍSIA EN 4X4

Novel·leta publicada l'any 2005 per l'editorial Emboscall de Vic. Narra les aventures de sis personatges dispars que fan un viatge conjunt a Tunísia. És un llibre d'humor.Licencia de Creative Commons
Tunísia en 4X4 by Carme Jurado i Sayós is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional License.

LES (DES)VENTURES D'UN NEN DE POSTGUERRA

Conte inèdit basat en algunes de les peripècies del meu pare en el seu poble natal, malgrat hi ha una bona dosi de ficció.
Licencia de Creative Commons
Les (des)ventures d'un nen de postguerra by Carme Jurado i Sayós is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional License.

AD KALENDAS GRAEKAS

"Ad kalendas graecas", és una expressió llatina que fa referència a la impossibilitat que un fet succeeixi. Anomenar el calendari inexistent dels grecs, pels romans venia a ser com dir "quan les granotes tinguin ales i volin". Es tracta d'un conte que narra uns fets impossibles o, si més no, que difícilment es poden donar si no és en la ficció.
Aquest conte va quedar finalista en el Premi de narrativa "Vent de Port" de Tremp, i publicat, amb la resta de finalistes i el conte guanyador, per Pagès editors.

Licencia de Creative Commons
Ad kalendas graekas by Carme Jurado i Sayós is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional License.


LA IMPORTÀNCIA DELS GENITALS EN ELS ESCARABATS CAVERNÍCOLES

Ciència i thriller psicològic s'entrellacen en aquesta narració. Va ser mereixedora de l'accèssit local en el Premi de Narrativa Ciutat de Manlleu. Publicada posteriorment, amb els altres tres contes seleccionats, per Témenos editorial.
Licencia de Creative Commons
La importància dels genitals en els escarabats cavernícoles by Carme Jurado i Sayós is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional License.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada