Drets d'autor

Licencia de Creative Commons
Tota l'obra editada al bloc by Emili Casals i Carme Jurado is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional License.
Creado a partir de la obra en http://quadernaduesveus.blogspot.com.es/.

Mostra poètica de la Carme

ELS DELIRIS DE KRONOS

Publicat per Emboscall Editorial a Vic el maig del 2000. És un recull de poemes que reflexiona sobre el temps a partir de diferents àmbits.


Licencia de Creative Commons
Els deliris de Kronos by Carme Jurado i Sayós is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional License.


KÈNIA: L'ESBÓS D'UNA PETITA ODISSEA

Guanyador del Premi de poesia per a menors de 25 anys Gabriel Ferrater del Baix Camp de 1998 i publicat conjuntament amb altres obres guanyadores per Òmnium cutural dins de la col·lecció Escornalbou. Aquest recull poètic està basat en l'experiència d'un viatge al cor de l'Àfrica.
 Licencia de Creative Commons
Kènia: l'esbós d'una petita Odissea by Carme Jurado i Sayós is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional License.


DE LA VIDA I DELS SILENCIS 
Aquest recull de poemes, que reflexiona sobre diferents moments existencials en què els silencis adquireixen una vital importància, va ser guardonat amb el premi Martí i Pol de CCOO del Barcelonès.
 
Licencia de Creative Commons
De la Vida i dels Silencis by Carme Jurado i Sayós is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional License.

ODISSEA 2.0: RETALLS D'UNA EPOPEIA URBANA 
Aquest poemari inèdit, intenta ésser un homenatge a l'Odissea d'Homer adaptada als temps actuals. Val a dir que s'ha utilitzat la mètrica poètica de l'antiga Grècia, com s'exposa en el pròleg.
 
Licencia de Creative Commons
Odissea 2.0: retalls d'una epopeia urbana by Carme Jurado i Sayós is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional License.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada